Miercuri 07 Decembrie 2022, Actualizat 5:56 pm

 

Un șofer a fost împușcat mortal de polițiști. A refuzat să oprească la semnalele acestora

barbat-impuscat-botisani-politieUn şofer care nu a oprit la semnal, fiind urmărit de către poliţişti, a fost împuşcat de oamenii legii, iar apoi maşina a intrat într-un şanţ.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, joi, un echipaj de poliţie de pe raza oraşului Flămânzi a fost sesizat de poliţişti din cadrul IPJ Iaşi despre faptul că se află în urmărirea unui autoturism, al cărui conducător auto nu a oprit la semnalele acestora si exista posibilitatea să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

Trei echipaje de poliţie aflate în teren, pe raza oraşului Flămânzi, au încercat interceptarea autoturismului în trafic, însă conducătorul auto a intenţionat să intre în coliziume cu autospecialele, impactul fiind evitat în ultima clipă de către poliţişti. S-a procedat la urmărirea acestuia, fiind executate focuri de avertisment în plan vertical şi ulterior înspre pneurile autoturismului“, se arată în comunicatul IPJ Botoşani.

Sursa citată menţionează că în urma executării focurilor de armă, conducătorul auto a fost rănit, iar autoturismul a părăsit partea carosabilă intrând într-un şanţ, de marginea drumului.

Poliţiştii au acordat conducătorului îngrijiri medicale, solicitând, totodată, intervenţia unei ambulanţe la faţa locului. Soferul are 35 de ani si este din Popricani, judetul Iasi.

Lăsați un comentariu

*