Joi 08 Decembrie 2022, Actualizat acum -23 zile 5:56 pm

 

”Diego a murit în sărăcie!” Cum s-a risipit, de fapt, averea uriașă a lui Maradona și din ce trăia în ultimii ani de viață

diego maradona, stiri, national, news, La două zile de la moartea legendarului Diego Armando Maradona, un jurnalist apropiat starului argentinian a făcut mai multe dezvăluiri despre averea celui considerat un zeu în Argentina și la Napoli.

Luis Ventura (64 de ani) a afirmat că El Pibe D’Oro a murit sărac, în ciuda faptului că a câștigat milioane de euro din fotbal. ”Nu mai avea aproape nimic în cont. A murit în sărăcie. O parte din avere a cheltuit-o el. În cea mai mare parte, i-a fost furată de cei din jurul lui, care au avut un singur scop: să-i golească buzunare”, a spus ziaristul argentinian, potrivit Gazzetta dello Sport.

Apropiat al lui Maradona, jurnalistul a explicat cum ”s-au risipit” milioane de euro, mai ales că Diego a avut două mandate de antrenor în Emiratele Arabe Unite, plătite cu mulți bani: la Al Wasl (2011-2012) și la Fujairah (2017-2018).

”Averea câștigată în Dubai? I s-a pierdut urma, a dispărut. În ultima vreme, a trăit exclusiv din salariul de la Gimnasia La Plata”, a mai zis Ventura. Potrivit surselor din Italia, Maradona avea un salariu de un milion de euro pe an la clubul argentinian, pe care-l antrena.

Jurnalistul argentinian a adăugat că nu doar în Emirate a câștigat ”El Dios” o avere, ci și în Belarus. La Dinamo Brest, unde a fost președinte o perioadă, Maradona ar fi primit 20 de milioane de dolari pe an. ”I-au furat aproape totul. Restul de bani i-a dat el, pentru că nu putea să spună nu cuiva. I se cerea și el dădea”, a povestit Ventura.

 

Lăsați un comentariu

*