Joi 29 Octombrie 2020, Actualizat 6:55 pm

 

Protest al medicilor de la Spitalul de Urgenţă Bârlad

protestPeste 60 de cadre medicale de la Spitalul de Urgenţă Bârlad au manifestat, azi după-amiază, în faţa unităţii medicale, în semn de solidaritate cu managerul Ştefan Constantinciu care, în cursul dimineţii, şi-a dat demisia din funcţie, pe motiv că nu ar fi primit sprijin de la autorităţile locale.

Intrarea principală în Spitalul de Urgenţă Bârlad a fost ocupată, timp de aproximativ o oră, de peste 60 de medici şi asistente medicale din mai multe secţii ale unităţii, precum cele de Interne, Chirurgie, Obstetrică-Ginecologie şi Oncolgologie. Acţiunea cadrelor medicale a fost una de solidaritate cu managerul spitalului, Ştefan Constantinciu, care, în cursul dimineţii, şi-a anunţat demisia din funcţie în cadrul raportului săptămânal de gardă.

“Managerul instituţiei a anunţat că este ultimul raport de gardă la care mai participă întrucât şi-a dat demisia. Din ce a lăsat să se înţeleagă, a renunţat la funcţie pe motiv că nu are sprijin de la comunitatea locală în desfăşurarea activităţii”, a declarat responsabilul mass-media al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Adrian Ghiorghiu.

Potrivit acestuia, protestul medicilor şi asistentelor medicale nu a afectat desfăşurarea activităţii în unitatea medicală.

Lăsați un comentariu

*