Joi 29 Octombrie 2020, Actualizat 6:55 pm

 

Băsescu renunţă la purtătorul de cuvânt al preşedinţiei

basescuPreședintele Traian Băsescu a semnat, azi, decizia privind eliberarea din funcția de consilier de stat din cadrul Administrației Prezidențiale a lui Bogdan Oprea începând cu data de 13 octombrie 2014.

“Președintele României, domnul Traian Băsescu, a semnat luni, 13 octombrie a.c., Decizia privind eliberarea din funcția de consilier de stat din cadrul Administrației Prezidențiale a domnului Bogdan Oprea începând cu data de 13 octombrie 2014″, se arată într-un comunicat al preşedinţiei. Bogdan Oprea a preluat funcţia de purtător de cuvânt al preşedintelui Băsescu pe 15 mai 2012, după ce predecesorul său, Valeriu Turcan, a demisionat, în luna februarie.

Pe 10 iulie 2012, odată cu suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, Bogdan Oprea şi-a depus demisia din funcţia de consilier de stat şi coordonator al Departamentului de Comunicare Publică din Administraţia Prezidenţială.

Oprea a lucrat la campania lui Băsescu pentru referendumul din 29 iulie şi a revenit la Palatul Cotroceni, după ce referendumul de suspendare a şefului statului a fost invalidat

Lăsați un comentariu

*