Joi 29 Octombrie 2020, Actualizat 6:55 pm

 

Deputaţii au dat undă verde pentru urmărirea penală a lui Valerian Vreme

Valerian VremeCamera Deputaţilor a aprobat, azi, cererea de începere a urmăririi penale a deputatului Valerian Vreme, fiind înregistrate 153 de voturi “pentru” şi 110 “împotrivă”.

Deputatul Ion Ciolacu, secretar al Camerei, a anunţat, în plen, că, din cele 263 de voturi valabil exprimate, 153 au fost “pentru” şi 110 “împotrivă”. El a precizat că se constată adoptarea hoărârii privind cererea de începerea a umăririi penale a lui Valerian Vreme, majoritatea deputaţilor prezenţi votând “pentru”. Votul a fost secret, cu bile.

Fostul ministru al Comunicaţiilor Valerian Vreme a declarat, în plenul Camerei Deputaţilor, la dezbaterea cererii de încuviinţare a începerii urmăririi sale penale, că el nu a săvârşit „vreo faptă nelegală” şi că imaginea sa a fost deja afectată de „acuze nemeritate”.

Camera Deputaţilor a fost sesizată pentru formularea cererii de efectuare a urmăririi penale faţă de Vreme Valerian, ministrul Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale în perioada septembrie 2010 – februarie 2012 şi în prezent deputat, pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu.

Lăsați un comentariu

*