Miercuri 07 Decembrie 2022, Actualizat 5:56 pm

 

Om de afaceri mort după ce a fost atacat de hoţi

spitalOmul de afaceri braşovean Ilie Luca, în vârstă de 75 de ani, care deţinea lanţul de magazine alimentare Luca, a murit, azi, la Spitalul Judeţean Braşov, unde fusese adus în stare foarte gravă, după ce a prins mai mulţi hoţi pe una dintre proprietăţile sale şi a fost atacat de unul dintre aceştia.

Omul de afaceri a fost internat la Spitalul Judeţean Braşov în 9 octombrie, după ce a suferit un atac vascular cerebral. După patru zile de comă, Ilie Luca a murit azi dimineaţă, în jurul orei 06.00, au declarat surse medicale. Milionarul braşovean a suferit atacul cerebral după ce a prins mai mulţi hoţi pe o proprietate de-a sa din Codlea şi a fost atacat de unul dintre aceştia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, comisar-şef Liviu Naghi, joi dimineaţă, în jurul orei 06.00, Ilie Luca şi doi angajaţi ai acestuia au surprins, pe un teren agricol aparţinând omului de afaceri, trei persoane care intenţionau să fure saci cu porumb. Una dintre acestea, un bărbat de 56 de ani, l-a îmbrâncit pe Ilie Luca, rănindu-l la mâini. ”Unul dintre angajaţii victimei a sunat la 112 pentru a chema ajutoare. La sosirea ambulanţei, victima (Ilie Luca – n.r.), în vârstă de 75 de ani, era inconştientă şi se pare că a suferit un accident vascular cerebral“, afirma, vineri, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov.

Lăsați un comentariu

*