Joi 08 Decembrie 2022, Actualizat acum -23 zile 5:56 pm

 

Şeful Direcţiei Agricole Mureş, reţinut de DNA

Liviu TimarŞeful Direcţiei Agricole Mureş, Liviu Timar, şi omul de afaceri Ioan Pop, reţinuţi ieri de procurorii DNA pentru fapte de corupţie, vor fi cercetaţi sub control judiciar, au decis magistraţii Tribunalului Mureş.

Tribunalul Mureş a respins, ieri, propunerea DNA de arestare preventivă a şefului Direcţiei Agricole Mureş, Liviu Timar, şi a omului de afaceri Ioan Pop, care fuseseră reţinuţi tot miercuri de procurorii anticorupţie. Magistraţii au dispus luarea măsurii preventive a controlului judiciar în cazul ambilor inculpaţi, impunându-le mai multe condiţii, printre care să nu părăsească teritoriul ţării şi să nu îşi schimbe locuinţa fără încuviinţarea anchetatorilor, precum şi să nu comunice între ei în mod direct sau indirect şi să nu ia legătura cu 13 martori şi cu membrii familiilor acestora. De asemenea, cei doi mai trebuie să se prezinte la organul de urmărire penală ori de câte ori sunt chemaţi.

Decizia instanţei poate fi contestată în termen de 48 de ore de la pronunţare.

Reprezentanţii Biroului de presă al Tribunalului Mureş au precizat azi că până la acest moment nu a fost formulată nicio contestaţie în acest dosar.

Lăsați un comentariu

*