Joi 29 Octombrie 2020, Actualizat 6:55 pm

 

Autobuz lovit de un tramvai, în Capitală

accidentZece persoane au fost rănite şi duse la spital, după ce un autobuz a fost lovit de un tramvai, azi după-amiază, la intersecţia Calea Vitan cu Şoseaua Mihai Bravu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, Daniel Vasile.

Răniţii au fost preluaţi de echipaje SMURD şi ale Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI). Astfel, ambulanţele SABI au dus la Spitalul “Bagdasar-Arseni” două femei şi un bărbat. “Una dintre femei, în vârstă de 80 de ani, are un traumatism toracic, o alta, de 67 de ani, a suferit un traumatism de coloană vertebrală, iar bărbatul rănit are 49 de ani şi a suferit tot un traumatism de coloană vertebrală. Toţi trei sunt conştienţi, echilibraţi hemodinamic şi respirator”, a precizat managerul SABI, dr. Alis Grasu.

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti au declarat că alţi şapte răniţi, între care doi adolescenţi, au fost duşi la spitalele Floreasca (trei răniţi), “Sf. Pantelimon” (doi), Bagdasar-Arseni şi “Marie Curie” (câte unul), starea lor fiind stabilă.

Nouă dintre răniţi se aflau într-un autobuz al liniei 123, care a fost lovit de un tramvai al liniei 1. În accident a fost rănit şi un pasager din tramvai, iar o altă persoană a suferit răni uşoare şi nu a fost dusă la spital. Autobuzul a fost lovit de tramvai în zona uşii din spate. În urma impactului, geamurile din acea parte a autobuzului au fost sparte, iar uşa, deformată.

Cauzele accidentului urmează să fie stabilite de Poliţie.

Lăsați un comentariu

*